X

Additional information

Företaget A-Z Cases Studio är en av pionjärerna som introducerade flygfodral på den polska marknaden. Vår studio grundades 1990 och sedan dess har vi samlat på oss mycket erfarenhet i ÖVER 25 ÅR.

Hundratals framgångsrikt genomförda projekt och erfarenhet i samarbete med de största polska företagen från många branscher gör att vi kan tillfredsställa även de mest krävande kunderna. Grundaren av företaget är Jacek Słotwiński, och han är dess ledare än i dag.

Vi är en tillverkare av transportförpackningar som garanterar säker transport och förvaring av deras värdefulla innehåll.

Vi designar varje hus för en specifik, individuell beställning - anpassar dess parametrar efter kundens krav.

Erfarenheten har lärt oss att våra kunders behov är extremt olika, därför: "vi producerar inte standardförpackningar - kunden definierar standarderna, vi tar hand om resten"

Transportlådor på begäran

De bästa kistorna är de som är designade efter individuell ordning. Detta garanterar valet av de mest lämpliga materialen för ändamålet med en given låda och användarens behov. En flightcase gjord på detta sätt kommer att uppfylla sin uppgift bäst. Vi har designat lådor för många industrier i över 20 år. Baserat på denna erfarenhet kan vi ge professionell rådgivning så att slutprodukten motsvarar kundens förväntningar. Beställ oss att tillverka en transportlåda, så utför vi ditt projekt - som alltid - från A till Ö!

Se mer >>>
X

Please be advised that we process personal data and use cookies in the scope described in the Privacy Policy.