Valda branscher

Förlagsverksamhet, tryckning och reproducering av inspelade informationsbärare

X

Additional information

Vi erbjuder offsettryck och rampublikationer. Vi förfinar med folie, lack och prägling. Vi levererar den färdiga produkten till angiven adress.

Vår starkaste sida är flerfärgat och svartvitt tryck, samt bindning av böcker och jobberbjudanden. Vi producerar heltäckande och i tid:

- inbundna och pocketböcker,
- kalendrar,
- kataloger och broschyrer,
- pärmar, flygblad och affischer

Vi trycker och binder i mängder från 500 stycken och uppåt. Vi arbetar med Heidelberg och Manroland maskiner i världsklass. För bindning och förfining använder vi Müller Martini-Kolbus, Aster, Polar och Konica Minolta bokbindarmaskiner.

Vi är ett innovativt och ekologiskt företag, vilket bevisas av många pro-ekologiska investeringar, inklusive installationer av förnybar energi, eller att få råvaror från ekologiska källor garanterade av FSC, Svanen eller EU Ecolabel.

Vi har ett kvalificerat team av tryckare, maskinskrivare, bokbindare och teknologer.

I prepress-studion (CtP) arbetar vi i AGFA Avalon-systemet. Vi förbereder utskriftsformulär baserat på det mottagna materialet i elektronisk form. Före tryckning skapar våra proffs ett imponeringsprov och ett färgprov, vars kvalitet är certifierad i enlighet med standarden FOGRA 39. Data- och informationsutbyte är möjligt via Apogee Web Approval, tack vare vilket vi kan säkerställa fullständig och effektiv kommunikation. Vi är pristagare av det prestigefyllda Agfa Smart Innovation Award.

Våra handlare, i samarbete med CtP-teknologer och grafiska formgivare, genomför projekt från början till slut. Tack vare många års erfarenhet inom tryckeri- och förlagsbranschen ger vi en kostnadsfri konsultation om framställning av en bok. Kolla in oss!

Se mer >>>
X

Please be advised that we process personal data and use cookies in the scope described in the Privacy Policy.