Valda branscher

Jordbruk, jakt och relaterade verksamheter

X

Additional information

LA-SAD Sp. z o.o. är en grupp av fruktproducenter, vilka har den produktionen med den största delen av äpple i olika typer.

I erbjudande finns det också körsbär,päron, plommon och andra frukter.

Den gruppen har förvaringsbas ULO med det modernsta kylsystemet kallat fruit observer från företaget Besseling ( det är det första objektet av den typen i Polen och ett av de första i världen). Tack vore det systemet kan vi hålla ett gott tillstånd av våra frukter nästan hela året.

Vårt företag har också sorteringsmaskin Greefa, vilken har system IQS, som identifierar storlek, färg, våg och yttre skador; och också system IFA, som identifierar innre skador vid frö och fruktkött, och äpplesmak.

Vi har 3 packningslinjer, som  packar i kartonger, pressbrickor, påsar, brickor och i alla andra packningar. De linjerna är utrustade med filtreringssystem Shine Pure, som garanterar tvättning av alla kemiska rester på fruktens skal och garanterar, att frukter har den undantagsglansen.

1. Skandinavien (Svergie, Norge, Danmark),
2. Benelux (Belgien, Nederländerna, Luxemburg)
3. Oberoende staters samvälde (OSS) (Armenien, Azerbajdzjan, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Moldavien, Ryssland, Tadzjikistan, Ukraina, Uzbekistan, Turkmenistan)
4. Balkanhalvön (Albanien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Montenegro, Grekland, Kosovo, Makedonien, Turkiet, Serbien, Kroatien, Rumänien, Slovenien)
5. Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland (England, Wales, Skottland, Storbritannien, Nordirland)
6. Pyreneiska halvön (Spanien, Portugal, Andorra),
7. Stater i Alperna (Österrike, Frankrike, Liechtenstein, Monaco, Tyskland, Slovenien, Schweiz, Ungarn, Italien),
8. Kina
9. De baltiska länderna (Litauen, Lettland, Estland),
10. Tjeckien
11. Tyskland
12. Ryssland

Se mer >>>
X

Please be advised that we process personal data and use cookies in the scope described in the Privacy Policy.