Inredningsglädjen sedan 1997 - Polska Fabryka Mebli Jarstol

Mina damer och herrar! Det är med stort nöje som vi presenterar produkter som skapats och skapats av ett team av kvalificerade specialister på Jarstol -möbelfabriken. Vi tillverkar boxmöbler av hög kvalitet baserat på de senaste trenderna. Vi använder ett brett utbud av material som produceras av kända inhemska och utländska företag.

Vi vill tillgodose våra kunders mest sofistikerade smak och behov. Vårt erbjudande innehåller byråer, garderober, vitrinskåp, tv -skåp, bord, stolar och många andra möbler som kan kombineras fritt för att skapa en unik inredning. Kvaliteten på våra produkter bekräftas av ett långsiktigt, pålitligt samarbete med polska och utländska partner.

Produktion, försäljning och export av högkvalitativa systemmöbler för vardagsrum, sovrum och kontor. Vår fabrik kännetecknas av många års erfarenhet och praktik inom produktion och kundservice både hemma och utomlands. Våra möbler utmärks av hög funktionalitet, originalitet och utförandekvalitet. Från våra system kan du välja möbler för kontoret, sovrummet, matsalen, vardagsrummet och hallen. Vi inbjuder dig till samarbete.

Vi vet hur viktigt varje meter utrymme är. Om det inte finns tillräckligt med det i huset kommer det inte heller att finnas utrymme för närhet. Och vilken typ av hus är detta som inte har plats för det?

Därför designar vi funktionella möbler som maximerar området och lämnar mer plats för hushållets medlemmar.