Mielewczyk - Polsk producent och exportör av fjäderfäkött och färdiga fjäderfäprodukter

Vi skapar produkter av utmärkt kvalitet och vi strävar efter att introducera innovativa lösningar. Vi har många certifikat som öppnar utländska marknader för oss, tack vare vilka försäljningen huvudsakligen baseras på export. Vi har många tekniker till vårt förfogande som gör oss till en ledare och gör att vi kan eliminera många branschproblem.

Vi är en ledande producent av fjäderfäkött och färdiga fjäderfäprodukter. Våra växter ligger i de vackra områdena i polska Kashubia. Vi har varit verksamma på marknaden i över tjugofem år. Vi utvecklar och introducerar fortfarande dynamiskt innovativa lösningar, och många tekniker till vårt förfogande gör oss till marknadsledande.

Mielewczyk är ett familjeföretag som grundades 1994 av vår far Andrzej Mielewczyk. Som syskon och affärspartners fortsätter vi föräldrarnas arbete genom att stödja varandra. Grunden för vår framgång är de värderingar som lärs hemifrån.

Som barn älskade vi att hjälpa mamma med middag. Var och en av oss hade en annan uppgift: att smaksätta mat, duka, diska. Mamma lärde oss att vi borde lägga vårt hjärta i att förbereda måltider och ta hand om varje detalj.

Idag är vårt viktigaste mål att tillhandahålla fjäderfäprodukter av högsta kvalitet och det är vad vår familj har fokuserat på i över tjugofem år.

Vi skapar gynnsamma förutsättningar för utveckling av alla medarbetare och kunder. Vi fokuserar på varaktiga, respektfulla relationer.

Våra medarbetare har en känsla av stabilitet, de kan förvärva nya färdigheter och höja kvalifikationer. De känner sig behövda och tycker om att arbeta i en vänlig atmosfär.

Våra kunder värdesätter oss för vår tillförlitlighet, håller våra ord och vår beredskap att tillsammans hitta lösningar om det uppstår svårigheter. Vi vet att i näringslivet är det omöjligt att undvika kriser eller tuffa förhandlingar, men vi kommer alltid ihåg att det finns en person på andra sidan.

Människor är de viktigaste i vårt företag.