Pro -Service - Polsk producent av detektorer och övervakningssystem för giftig gas

Pro -Service - Vårt motto sedan företagets grund är "Skydd av levnads- och arbetsmiljön"

Företagets företag fokuserar för närvarande på produktion och implementering av nya, innovativa system för att upptäcka giftiga och explosiva gaser för industri, energi, garage, underjordiska parkeringsplatser och tunnlar.

Vi har en mobil tjänst. För närvarande finns det 4 serviceteam som leds av en erfaren servicechef - MSc. Eng. elektriker och eldesigner. Vi utvecklar ständigt ett nätverk av auktoriserade tjänster i hela Polen. Under 25 års verksamhet har vi vunnit många utmärkelser på mässor i Polen och utomlands.

Företaget är listat på rankningen av innovativa företag.
 
De nya implementeringarna är resultatet av arbetet i ett team av branschens mest begåvade elektronik- och elektriker, gasometri- och explosimetrispecialister, som kontinuerligt utbildas vid Central Mining Institute.

Vi skiljer oss från tävlingen främst genom att:

- marknadsorienterad inställning till kunder, partners och designers
- den enda produktgruppen i världen - stationära flergasdetektorer
- flera skalbara centralenheter modulära PAG -32-500 kanaler - en av få och de största i branschen som gör att du kan skapa flera (upp till 500 punkter) punktdetekteringssystem.
- mobiltjänst av egna och auktoriserade tjänster.

Vi utvecklar våra egna varumärken, registrerade som varumärken och bruksmodeller i det polska patentverket och i Europa (WAIPO).

Planen innehåller också patent.

De viktigaste varumärkena är: Pro-Service, EXpert, uniTOX, EurOx, PAG-IGA, modulär PAG, DUOmaster, Tmaster, DINster och några andra.

Sedan 2004 har kvalitetsledningssystemet ISO 9001: ATEXQ implementerats
Enheter för explosionsriskzoner EXpert IV och uniTOX IV är Ex - ATEX -certifierade

Vårt motto sedan starten är "Skydd av levnads- och arbetsmiljön".