Beskrivning av BECLEVER rulljalusisystem från den polska tillverkaren Fart Produkt

BeClever toppmonterade rulljalusisystem kan användas i nya byggnader och vid modernisering av befintliga byggnader. Beslutet att använda BeClever rulljalusier fattas bäst i husets designskede eller vid montering av fönsterkarmar. Vid modernisering av en befintlig byggnad bör ett beslut fattas vid byte av fönster. Rulljalusier i BeClever-systemet (monterade på fönsterkarmen) möjliggör olika sätt att bygga och avsluta, så att du kan anpassa deras utseende efter dina önskemål. Det finns två typer av lådor, den ena tillåter service av jalusierna från framsidan av lådan, den andra från botten av lådan (inifrån rummet).

Konstruktion

Lådor och guider är gjorda av högkvalitativ PVC. Boxens inre isolering ökar dess värmeisolering avsevärt. Rulljalusilådan placeras på fönstret och efter installationen är den en integrerad del av byggnadens fasad. Element i BeClever-systemet stör inte strukturen på fönster, dörr och överliggare. Tack vare användandet av sido- och bottenstålförstärkningar samt monteringsankare har boxen en hög stabilitet även vid stora bredder. Rulljalusiprofilerna är gjorda av högkvalitativ aluminiumplåt, täckt med en tvålagers lackbeläggning i PUR-PA-systemet, kännetecknad av ökad motståndskraft mot nötning och väderförhållanden. Tack vare skummet som fyller profilerna kännetecknas de av god värme- och ljudisolering.

Service

Rulljalusierna kan styras manuellt eller med en elektrisk drivning som är ansluten till styrsystemet, vilket möjliggör en bekväm drift.

Nyttovärden

Rulljalusiernas genomtänkta design och lämpligt utvalda material ger ett effektivt skydd mot objudna gäster. Dessutom ger de utmärkt värmeisolering, minskar uppvärmningskostnaderna avsevärt på vintern och minskar uppvärmningen av rum på sommaren.

Färgpalett

Ett stort urval av färger på jalusiprofilerna i standardpaletten gör att vi kan möta behoven hos de mest krävande kunderna. Rulljalusier och guider finns i rika färger av renolitbeläggningar.