Restaurangbord från den polska tillverkaren och exportören av möbler för restauranger och kaféer - Solid Base

Välja bord för restauranger från Solid Base

Tabeller i en restaurang är ett element av utrustning utan vilken det är omöjligt att föreställa sig interiören. Därför är det värt att göra allt för att göra dem bekväma, bekväma och iögonfallande när du väljer dem till dina lokaler. När allt kommer omkring är det med dem som gästerna kommer att spendera långa timmar på att prata, äta mat och koppla av.

Varför är restaurangbord så viktiga?

Man kan säga - ett inslagselement som alla andra. Bara det kommer inte att vara sant. Restaurangbord bör bjuda in gästerna att vila och äta, för att glömma omvärlden. Det är säkert att säga att det är lika viktigt att välja rätt stolar och bord som att välja rätt meny. Restaurangbord är allt oftare små konstverk, möbler som fångar ögat vid första ögonkastet. De bestämmer restaurangens prestige och har en enorm inverkan på dess bedömning av gäster. De är ett viktigt inslag i inredningen och bör vara en sammanhängande helhet med resten av lokalerna.

Det är inte bara utseendet som spelar roll

Utseendet på bord på en restaurang är inte tillräckligt. Om de helt enkelt är obekväma, kommer inte ens den vackraste designen att rädda dem och kommer inte att uppmuntra gästerna att stanna hos dem. Bordsskivan ska ligga på en bekväm nivå och matcha höjden på stolarna bredvid. Dessutom bör den vara tillverkad av ett material som är resistent mot rengöring. Du måste komma ihåg att borden i restaurangen blir smutsiga och bara deras mycket höga kvalitet kommer att få dem att se ut som nya även efter lång tid.